Ett urval av tidigare deltagare

Bli skickligare i din roll inom din förening, förbund eller företag. Få ny kompetens och utveckla relevanta färdigheter du direkt kan implementera. Lär dig fatta bättre beslut, och få bättre resultat som tar dig och din verksamhet till nästa nivå. Var du än befinner dig i din karriär idag, eller vilken nivå din verksamhet befinner sig på, så finns en utbildning som passar dig.

Starta idag!

Vad våra kursdeltagare säger...

Mycket inspirerande kurs!

Rolf Wikström, Logistik- och Eventansvarig på Svenska Curlingförbundet

Mycket inspirerande kurs med bra innehåll. Vi är ett litet förbund men en stor del av kursens innehåll känns genomförbart även i vår värld. Bra gästföreläsare med stor erfarenhet och kunskap.

Relevanta & användbara lärdomar!

Niklas Dahl, Kalix HC

Det bästa med denna utbildning var att vi på ett smidigt och modernt sätt hade kurserna online, man kunde då på ett enkelt sätt planera arbetsveckan och ändå ta del av kurserna. Att utbildningsmaterialet och föreläsningarna fanns tillgängliga att ta del av i efterhand var ett stort plus! Själva innehållet var relevant för det dagliga arbetet som klubbchef och jag fick med mig många användbara saker från alla olika föreläsare/kurser.

Några av våra föreläsare

Projektledare Företag & Sponsring, Cancerfonden

Lotta Lundvall

Lotta Lundvall har arbetat med sponsring och event i över 25 år, med ett flertal ledande roller inom kommunikation och marknadsföring. Hon har bland annat varit sponsorchef med ett internationellt ansvar över Vattenfalls Europeiska marknader (Tyskland, Holland, Danmark, Finland och Sverige) vilket har lett till en gedigen erfarenhet både vad gäller nationellt och internationellt sponsringsarbete. Sponsringssamarbeten samt egna projekt Lotta varit med om är till exempel Childhood foundation, Svenska Skidförbundet, Skid VM i Falun och Friidrotts EM i Göteborg.

Creative Director, PS Occasion

Ola Bringle

Ola Bringle har 18 års erfarenhet från upplevelseindustrin. Några exempel på den listan är Volvos paviljong i Volvo Ocean Race, Ericssons aktivering i Volvo Ocean Race, genomförandet av fans area och VIP-aktiviteter på Uefa Europa League Finalen i Stockholm, public viewing av Fotbolls VM och EM på uppdrag av TV4 med flera.

Ansvarig företagskultur och ledarutveckling, Wallenstam, Värdegrundsgruppen i Pixbo Wallenstam, valberedningen Svensk idrottspsykologiskförening, Styrelseledamot Frölunda HC

Kristina Landgren-Carestam

Kristina Landgren-Carestam har erfarenhet från att leda dam- och herrlag på elitnivå, samt varit förbundskapten för Sveriges herr och damlandslag med VM-guld för bägge på sitt CV. I en av Sveriges bästa innebandyklubbar Pixbo Wallenstam var hon verksam som ungdomsansvarig, sportchef för både dam och herrlaget, samt klubbchef innan hon gick över till fastighetsbolaget Wallenstam där hon idag arbetar som ansvarig för att leda arbetet kring företagskulturen och ledarutveckling.

Bli Diplomerad Sportstrateg

Utbildningen för dig som är utövare och förbereder en karriär inom idrotten. Den ger dig heltäckande kunskap om sportindustrin. Du får en överblick, och en genomgång av den digitala utvecklingen, samt kunskap om varumärken, rättigheter, evenemang, sponsring, PR och marknadsundersökningar. Ett flexibelt sätt att lära dig mer om vilka möjligheter som finns inom idrottsindustrin.

Bli Diplomerad Klubbchef

Utbildningen för dig som är verksam som Klubbdirektör/Klubbchef/ Kanslichef. Kursen syftar till att ge dig ny kompetens och nya metoder som kan omvandlas till nya intäkter och säkerställa driften av din förening eller ditt förbund.

Bli Diplomerad Sponsorchef

Utbildningen för dig som vill skapa effektiva arbetsmetoder med fokus på att paketera bättre lösningar, kommunicera smartare, sälja mer och att förvalta dina kunder så att de återköper era sponsorpaket år efter år.

Bli Diplomerad Sociala Mediestrateg

Utbildningen för dig som vill bättre förstå sociala medier inom idrotten och för att skapa innehåll som engagerar, samt kommunicera smartare, sälja mer och utveckla din målgrupp.